A Columbus McKinnon terhek emelése, húzása és rögzítése témában, anyagmozgatási termékeket és szolgáltatásokat kínáló, vezető szerepet játszó, világszerte tevékenykedő vállalkozás. Főbb ajánlataink emelőkre, darukra, teherfelvevő és rögzítő eszközökre vonatkoznak.

A 140 évnyi hagyománnyal büszkélkedő vállalkozáscsoport arra fókuszál, hogy az ipari és egyéb felhasználók folyamatosan növekvő igényeit kiemelkedő termék-, szolgáltatás- és folyamatminőséggel teljesítse, és így költségoptimalizált és egyben biztonságos termékfelhasználást biztosítson.

A Columbus McKinnon csoport központja:

Columbus McKinnon Corporation
Corporate Headquarters
205 Crosspoint Parkway
Getzville, NY 14068, USA
www.cmworks.com

A Yale vezető márka a kézi emelőszerkezetek európai piacán. A vállalat 1877-ben készítette el első homlokfogaskerék-áttételes kézi láncos emelőjét, mely Weston csavaros-tárcsás teherféket alkalmazott. A bevált tervezési elvek az évek során sem változtak.
Az emelőgyár 1936-ban nyitott Velbertben, a világhíres PUL-LIFT® emelő gyártásával. A márka minőségét, megbízhatóságát és biztonságosságát folyamatosan növeli a termékválaszték, valamint az egyedi termékek ágazatában biztosított új és továbbfejlesztett termékek.
Termékeink széles választéka emelőket, darukat, teheremelő felszereléseket és darumérlegeket, balanszereket, poliészter emelő- és rögzítőfelszereléseket, anyagmozgató berendezéseket és tehermozgató rendszereket, hidraulikus szerszámokat, csavarozó technológiát, valamint műhelyberendezéseket tartalmaz. A feltűnő sárga színű, üzemkészen szállított termékeket világszerte a legkülönfélébb ipari és kereskedelmi feladatok ellátásához használják.

Több mint 140 éves történelme során a Pfaff-silberblau vállalatnév az erő, dinamika és biztonság szinonimájává vált.
A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezései, csörlői és fogasléces csörlői alkalmazhatók minden olyan területen, ahol szigorú biztonsági követelmények mellett kell nehéz terheket emelni, forgatni vagy mozgatni.
Az innovatív termékek és az egyes alkalmazáshoz speciálisan tervezett termékek, egyedi egységek vagy teljes rendszerek megoldást nyújtanak számtalan emelési feladatra a logisztika, ipari termelés vagy kültéri alkalmazások terén.

CMCO | Columbus McKinnon

A Yale több mint tíz éve sikeres partnere a Columbus McKinnon Corporation nemzetközi hálózatának. A vállalat termékeinek és szolgáltatásainak körét 2008 óta erősíti a Pfaff-silberblau márka. A Yale és Pfaff-silberblau védjegyek mára a Columbus McKinnon név alatt egyesültek, ami lehetővé teszi számunkra, hogy számos különféle alkalmazáshoz kínáljunk termékeket.
Emelő- és anyagmozgató berendezéseink választékát hosszú idő óta alapozzuk a tapasztalatra, know-how-ra, fejlesztésre és a vevői igények alapos megismerésére.

A Yale és Pfaff-silberblau márkák új termékeinek és továbbfejlesztéseinek alapját az ügyfeleinkkel kialakított szoros kapcsolat, az ügyfélszolgálat és az optimalizálás iránti elkötelezettségünk biztosítja.
Két vezető márka prémium képviselőjeként azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy kiváló minőségű, ergonómiai és biztonsági szempontból is elsőrendű emelő- és anyagmozgató berendezéseket biztosítunk ügyfeleink részére nehéz terhek mozgatásához, emeléséhez, pozicionálásához és rögzítéséhez.

A Columbus McKinnon Corporation világelső a terhek mozgatására, emelésére, pozicionálására szolgáló termékek és alkalmazások terén.
A vállalatcsoport piacvezető szerepet tölt be az anyagmozgatás, daruk és rögzítő tartozékok gyártásában és forgalmazásában. A 140 éves múltra visszatekintő vállalat kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz kínál berendezéseket, melyeknél a biztonság mindig is kiemelt szerepet kapott.

Telephelyeink

*These subsidaries belong to the matrix-certification –system according to EN ISO 9001.ff.