A nyári fesztiválszezon lassan véget ér. A szabadtéri koncertek egyedi igénybevételnek teszik ki a színpadon használt emelőgépeket, hiszen változó időjárás mellett, akár viharos szélben és esőben is stabil, megbízható és biztonságos teljesítményt kell nyújtaniuk.  Idén nyáron is a Columbus McKinnon rendezvénytechnikai eszközei fáradhatatlanul dolgoztak, hogy a közönség és a fellépők is a legjobb színpadi körülmények mellett élvezhessék a koncerteket.

Így volt ez a soproni Volt fesztiválon is ahol idén rekord számú 148 ezer ember vett részt. A fesztiválon 200 magyar előadó és 20 világsztár lépett fel, és a színpadtechnikai eszközök egy részét a Columbus McKinnon Hungary Kft. partnerei biztosították. A legnagyobb nézőszámmal büszkélkedhető koncert a brit Iron Maiden fellépése volt. A zenekar tradicionálisan monumentális színpadképpel érkezett, és múltjához méltó professzionalizmussal és fergeteges hangulatban lépett színpadra.

http://sziget.hu/volt

Viszont az eszközöknek is, legyenek azok CM Lodestar emelők, vagy a kifejezetten rendezvényeken használatos matt fekete emelőkötelek és láncok, szükséges a felülvizsgálat és a megfelelő karbantartás. A nyári időszak lezárásával elégséges idő nyílik arra, hogy az eszközöket megfelelő módon felülvizsgálják, javítsák, a gépparkot felkészítsék a következő év feladataira. A Columbus McKinnon Hungary Kft. felülvizsgálati és szerviz szolgáltatásai idén egy helyszíni felülvizsgálatra alkalmas szervizautóval bővültek, aminek segítségével az eszközeinek felülvizsgálatát akár az Ön telephelyén is el tudjunk végezni.

Mindezek mellett vállalatunk továbbra is rendezvénytechnikai emelő- és kötözőeszközök széles választékával áll készen arra, hogy ügyfeleinkkel közösen világszínvonalú teljesítményt vigyünk színpadra.

Bővebben a színpadtechnikai eszközeinkről.

Felülvizsgálattal és termékeinkel kapcsolatos bővebb információkat szaktanácsadóinktól kaphat, akik minden munkanap nyolctól fél ötig állnak rendelkezésükre.

Keressen minket!