Kedves Ügyfeleink!

Ahogy már értesülhettek róla a Columbus McKinnon a tavalyi év végén megkezdte a STAHL CraneSystems felvásárlását, aminek a folyamata 2017 januárjában befejeződött, így a STAHL CranSystems immáron a ColumbusMcKinnon család tagja.

A STAHL CraneSystems az emeléstechnikai megoldások és darurendszerek, és robbanás biztos rendszerek világszerte elismert gyártójaként. A vállalat ügyfelei közé tartoznak a világvezető darurendszer gyártói, mérnökházai és kivitelező irodái.

A Colombus McKinnon emeléstechnikai, rakományrögzítési és anyakezelési megoldások világelső gyártójaként hisz benne hogy a vállalatok összeolvadása lehetővé teszi, hogy a két vállalat erősségei kölcsönösen lehetővé teszik a még magasabb minőségű szolgáltatások nyújtását.

Szeretnénk önöket arról biztosítani, hogy az esetleges üzleti kapcsolata a vállalatok bármelyikével változatlan marad. Minden releváns elérhetőség és szerződés ugyanaz marad. Az rendes ügymenetet zavartalanul folytathatja, épp úgy, mint a két vállalat összeolvadása előtt.

Köszönjük a vállalatinkba és termékeinkbe vetett töretlen bizalmát. Remélem Önök is osztoznak a vállalatok összeolvadása fölött érzett lelkesedésünkben. A két vállalat közös portfóliója lényegesen szélesebb, egymást kiegészítő termékkínálattal rendelkezik.

Bármilyen kérdésével forduljon bizalommal a megszokott kapcsolattartójához.

 

STAHL-CMCO Customer Letter_FINAL_HU0001

STAHL-CMCO Customer Letter_FINAL_HU