Yaleergo3600001
YaleERGO360_ Spread_UNITS

YaleERGO360 : Innovatív mérnöki megoldások az ön igényeire szabva

A legjobb karos láncos emelő elkészítésének érdekében a Columbus McKinnon feltette az alapvető kérdést: Hogyan használják az emberek a karos láncos emelőket?

Hogy választ találjunk erre a kérdésre, a Columbus McKinnon szakemberei, a Wuppertali Egyetem Innovációs Intézményének támogatásával egy részletes ergonómiai kutatást végeztek, aminek keretében 10 országban több mint 200 VOC (Voice of the customer) felmérést végeztek el. Ezek mellett szakembereink számos helyszíni tesztet hajtottak végre, melyeknek célja a tradicionális karos láncos emelők felhasználási területeinek és módszereinek részletes megismerése volt.

A kutatás rávilágított, hogy ezeket az emelőket lényegesen többször használják húzásra és terhek rögzítésére, mint emelésre. Sok esetben a rendes, biztonságos és ergonomikus használat nem lehetséges. Az összegyűjtött adatok alapján cégünk megtervezte és megépítette a karos láncos emelők új generációját, ami túlszárnyalja ügyfeleink ergonómiai és minőségi elvárásait. Az eredmény nem csak a legjobb, hanem az egyik leginnovatívabb és legbiztonságosabb karos láncos emelő a piacon – a YaleERGO 360, amelyben a szabadalmaztatás alatt álló fogantyús kar is bemutatkozik.

Tulajdonságok

Fogantyús kar
Az egyedi kialakítású kézi kar forradalmasítja a karos láncos emelőket. A kihajtható fogantyú és a kar 360°-os elforgathatósága növeli a hatékonyságot és csökkenti a sérülés veszélyét.

Irányjelző
A karon található könnyen használható, jól látható irányjelző egyértelműen mutatja a készülék üzemi irányát (emelés, eresztés, semleges).

Könnyű és sima lánckezelés
A laza láncvégek gyors kezelése – akár egy kézzel. A kialakítás megakadályozza a lánc szabadon futását terhelt állapotban. Az öntött acél láncvégelem lehetővé teszi a láncvégek egyszerű pozícionálását, valamint megakadályozzák, hogy a lánc kifusson az emelőből.

Teherkezelés
A készülékbe épített Weston típusú fék tiszta és száraz marad, így a teher precízen pozícionálható.

Hosszútávra tervezve
A könnyű alumíniumház ellenáll a külső hatásokkal szemben, valamint kiválló minőségű, hosszú élettartamú csapágyakkal van felszerelve. A készülék gyártása során használt kiemelkedő minőségű alapanyagok és a porfestett felület extra védelmet nyújtanak.

Kitűnő korrózió elleni védelem
Az ellenálló láncvezetők és láncterelő acélöntvényből készültek és horganyzottak a korrózió ellen.

Gyors és egyszerű karbantartás
Az alumínium házba süllyesztett csavarok feje védett a környezeti hatásoktól, ezzel biztosítva az emelő könnyű szerelhetőségét a karbantartások alkalmával.

Könnyű azonosítás
Minden készülék a gyártási száma alapján visszakereshető.

SZABADALMAZTATÁS ALATT ÁLLÓ KIALAKÍTÁS

A 360°-os elforgathatóság növeli a hatékonyságot, lehetővé téve a felhasználónak, hogy akár 12-szer gyorsabban dolgozzon, mint az átlagos karos láncos emelőkkel.

30%-kal kevesebb húzóerő szükséges.

A kialakítás lehetővé teszi, hogy a kezelő teste és a teherlánc egy vonalban legyenek, ezzel csökkentve az emelő teherlánc körüli elforgását, így nem feltétlenül szükséges a másik kézzel az eszköz megtámasztása.

Biztos fogás a a speciális kialakítású, csúszásmentes fogantyúnak köszönhetően. A strapabíró acél belsőt tartós poliamid fedi a masszív használat érdekében.

Minden szögből kényelmesen és könnyen használható kézi ka,r a fogantyú az emelő mindkét oldaláról hozzáférhető.

Amikor ellátogat a YouTube-ra, a YouTube követni fogja Önt, ez az adatfeldolgozás nem áll ellenőrzésün alatt.