Képzés és oktatás

A Columbus McKinnon Intelligence olyan információ- és tudástár, amihez kizárólag vevőink férhetnek hozzá. Regisztráció után korlátlan hozzáférést kapnak a hírleveleket tartalmazó archívumhoz, valamint számos további felhasználói információhoz.

A Columbus McKinnon Intelligence regisztrációval lehetőségük nyílik a Columbus McKinnon számos szakspecifikus képzési ajánlatát vállalkozásuk vagy munkatársaik számára igénybe venni. A speciális felhasználási feltételekre vonatkozó megfelelő tudás, valamint a használatra és karbantartásra vonatkozó érvényes előírások ismerete, lényegesen hozzájárulnak vállalkozásuk költségeinek alacsony szinten tartásához, és termékeinkkel folytatott biztonságos és balesetmentes munkavégzéshez.

A vevőkkel fennálló partneri viszony fontos részének tartjuk, hogy széleskörű tapasztalatunkat és tudásunkat ne csak a tanácsadás és szolgáltatás során használjuk, hanem közvetlenül csapatuknak is továbbadjuk!

Any questions about our products and services?

Do not hesitate to contact us, we will gladly advise you! You can reach us under +36 (22) 880-540, sales.hungary@cmco.eu or conveniently via our contact form. We look forward to your inquiry!