Visszáru

A Columbus McKinnon Industrial csoport világszerte a DIN EN ISO 9001 egységes, ellenőrzött szabványai szerint gyárt. Ez garantálja üzleti partnereink számára a tervezés és fejlesztés, a gyártás, az összeszerelés és az ügyfélszolgálat szabványainak betartását. Ha mindennek ellenére panasza van valamelyik termékünkkel kapcsolatban, kérjük, jelezze felénk, mielőtt visszaküldi nekünk a terméket, szívesen megszervezzük a visszaküldést.

A jótállási időn belül és a kiválasztott termékeknél egyszerűen átveszik a terméket, ellenkező esetben szívesen megnevezünk egy szervizpartnert az Ön területén. Annak érdekében, hogy a visszaküldések feldolgozása a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb legyen az Ön számára, a folyamatot három lépésben foglaltuk össze:

Hívjon, és küldje el e-mailben a CMCO visszaküldési értesítőjét
Nyomtassa ki a CMCO visszáru szállítólevelet

Ragassza fel a CMCO visszáru szállítólevelet a csomag külső részére

Ez az egyszerű folyamat a garanciális visszaküldésekre, szervizszolgáltatásokra és egyéb visszaküldésekre vonatkozik. Ha az árut közvetlenül a végfelhasználónak kell visszaküldenie, a CMCO visszáru szállítólevelet át kell adni a végfelhasználónak.

Felhívjuk figyelmét, hogy a cikkeket csak eredeti állapotukban és sértetlen állapotban lehet visszaküldeni a kézhezvételtől számított első 14 napon belül és a mi hozzájárulásunkkal.

Bármilyen szállítási kár esetén biztosítási okokból a kárt a fuvarozónak vissza kell igazolnia. Ilyen kár esetén haladéktalanul értesítse a logisztikai partnert, és szükség esetén tagadja meg az átvételt.

Ha a vevő hibás vagy a reklamáció nem megalapozott, a visszaküldés költségeit sajnos ennek megfelelően a vásárlóra kell hárítanunk. Ebben az esetben a jóváírásból 20%-ot levonunk a tárolási és ellenőrzési költségekre.

Sajnos szervezési okokból a hozzá tartozó CMCO visszáru szállítólevél nélkül már nem áll módunkban visszaküldeni!

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!