Ipari felhasználás – Repülőgépipar

A Columbus McKinnon a repülőgépipar fontos partnere.

A legnépszerűbb kézi emelőinket (Pullift® és Yalelift360) mérnökeink speciálisan szűk térbe történő beszerelésre, repülőgép-hajtóművek össze- és szétszerelésére szolgáló különleges szerszámokra alakították ki. A CMCO ezért egyedi eljárást vezetett be ezekre a légiközlekedési ágazatban értékesített termékekre.

Megosztjuk Önnel tudásunkat, hogy emelőberendezéseinket még hatékonyabban és biztonságosan használja feladatai elvégzéséhez.

YALE, PFAFF és CM márkáink világszerte ismertek. A Columbus McKinnon több mint 140 év tapasztalatával gyártja prémium minőségű termékeit, hogy az Ön munkáját biztonságosabbá tegyük.

Együttműködünk szakembereikkel, hogy a legalaposabb tájékoztatást kapják az emelőkre és tartozékokra vonatkozó emelési és karbantartási előírásokról. Nemzetközi csoport vagyunk, amely ipari alkalmazásokhoz szállít emelőrendszereket.

Nemzetközi minőségtanúsító biztosítja, hogy munkatársai kiváló minőségű emelőeszközöket, csörlőket és hevedereket használjanak, függetlenül attól, hogy melyik országban működnek.

Legújabb termékünk, a YaleERGO 360® UT, ideális az ipar számára:

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!