Mobil emelőasztal

A Pfaff-silberblau mobil emelőasztalok különböző modellekben kaphatók, különböző terhelhetőséggel.

 

  • A HP PRAKTIKUS emelőasztal maximális teherbírása 400 kg, maximális emelési magassága 1200 mm. Ez a berendezés ideális az áruk alkalmankénti beltéri emelésére és szállítására. Dönthető lábpedállal van felszerelve, amely lehetővé teszi a teher könnyű emelését. A süllyesztési sebesség finoman állítható, a biztonságos használatot a lánctakaró biztosítja.
  • A HX ollós emelőpasztal egyetlen ollóval 150 – 750 kg maximális teherbírással rendelkezik, a platform magassága elérheti az 1000 mm -t.
  • A dupla ollóval ellátott HX-D modell maximális terhelhetősége 350 kg, magassága pedig 1300 mm.
  • A HF… SM ollós emelőasztal egyetlen ollóval és kézi hidraulikával rendelkezik. Maximális teherbírása: 150 – 1250 kg, a platform magassága elérheti az 1050 mm -t.
    A HF… SE változat 300-1250 kg maximális teherbírású, elektro-hidraulikus rendszerrel történik az emelés. A biztonságos karbantartási munkákhoz mechanikusan beállítható elforgatható rakodófelületük van. A modell robosztus, egy ollós szerkezetben készül.
  • Az ollós emelőasztal kettős masszív függőleges ollószerkezettel, a HF… DM kézi hidraulikával, a HF… DE elektro-hidraulikus rendszerrel van felszerelve és 125-800 kg maximális terhelést képes elviselni. A platform maximális magassága 1900 mm.
  • A HW mobil emelhető szerszámasztal teherbírása 1000 kg, maximális emelési magassága 1270 mm. Ideális nehéz terhek emelésére és szállítására a gyártási és összeszerelési folyamatokban.
Ez is érdekelheti Önt:

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!