Tehermozgató rendszerek

A Yale tehermozgató rendszert terhek biztonságos és költségtakarékos szállítására tervezték.

  • Rendkívül nagy és nehéz terhek szállításához a Steermann ® SX és S nehézgép szállítógörgő rendszerek ideális megoldást nyújtanak a talajon rakományok mozgatására. A moduláris felépítés rendkívül egyszerű használatot tesz lehetővé, és kombinációk széles választékát kínálja.
  • Az LF szállítógörgő rögzített kerekekkel komponenseit univerzálisan lehet kombinálni, teherbírása 1-6t. A berendezés kiválóan alkalmas mindenféle közepesen nehéz teher szállítására.
  • Az LFL szállítógörgő forgatható kerekkel terhelhetősége 1 t. A masszív, kovácsolt acél kivitel és a csúszáscsökkentő gumibetét ésszerű kiegészítővé teszik az LF modellhez.
  • Az LX nehézgép szállítógörgő maximális terherbírása 6 vagy 12 t. Ezek a hárompontos tehermozgató rendszerek kormányozható első és állítható hátsó egységekből állnak.
Ez is érdekelheti Önt

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!