ATEX kézi és elektromos csörlők

Az ATEX kivitelű Pfaff-silberblau csörlők és kötélvezetők alkalmasak minden olyan helyen, ahol fennáll a robbanásveszélyes légkörből eredő gyulladásveszély.

  • A BETA-EX elektromos csörlő maximális teherbírása 320 – 7500 kg. A személyre szabott moduláris rendszer segítségével könnyen összeállítható az egyedi alkalmazáshoz megfelelő csörlő. A BETA-EX-et a megbízható és stabil hajtóműves motorokkal kapcsolatos kiváló kivitelezés jellemzi.
  • Az OMEGA-EX kézi csörlőt beépített tehernyomás-fékkel kifejezetten a robbanásveszélyes területeken vagy tengeri platformokon alkalmazandó magas biztonsági követelményekhez fejlesztették ki. A gondosan kiválasztott anyagok és a csörlő kifinomult kialakítása megakadályozza a mechanikusan keletkező szikrák kialakulását, például idegen anyagok behatolása miatt.
  • Az EX tárcsablokk kötélvezetéshez DSRBX S, golyóscsapágyakkal felszerelt földelő csavar és rézbevonatú tárcsa, egy kiegészítő kábelvezető, amely más ATEX eszközökkel együtt használható.
Ez is érdekelheti Önt:

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!