ATEX Kézi láncos emelők

Az ATEX kézi láncos emelők,a Yalelift 360 ATEX,Yalelift IT ATEX és Yalelift LH ATEX maximum 20000 kg teherbírást képesek kezelni.

  • A zárt robusztus préselt acél ház meg a legnehezebb körülmények között is megvédi a belső komponenseket. A kézi láncos emelő alapfelszereltségei mellett süllyesztékben kovácsolt teher és függesztőhorgokkal rendelkezik (közepes és emelt szintű kivitelhez) és felületvédett, horganyzott acél teherlánccal szállítják (emelt szintű kivitelhez).
  • A Yalelift IT ATEX modell beépített szabadonfutó vagy fogaskerekes haladóművel a Yalelift 360 ATEX és az alacsony beépítésű magasságú kézi haladómű kombinációjával létrehozott emelő meg nagyobb rugalmasságot biztosít. A Yalelift 360 ATEX könnyen átalakítható Yalelift IT ATEX-re.
  • A Yalelift LH ATEX modell a beépített kézi haladóművel vagy a fogaskerekes haladóművel a Yalelift IT továbbfejlesztett változata. Ha nagyon kicsi beépítési magasságra van szükség, a Yalelift LH az ideális megoldás. Ez a modell a réz bevonatú teherhorgokat is tartalmazza (közepes és magasabb szintű kiviteleknél) valamint rozsdamentes acél teher láncot (emelt szintű kivitelnél).
Ez is érdekelheti Önt:

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!