Oszlopos forgódaruk

Az oszlopos forgódaruk könnyűek, csavarodásmentes acélgerenda szerkezettel rendelkeznek, alacsony belmagassággal. A gémet csapágyakkal szerelték fel, az oszlop erősített acélcsőből készült. Ha C-sínes áramellátó rendszerrel együtt szerelik a darut, a gém fordulási tartománya az emelő meretétől függően csökkenhet. A fordulási tartomány 270 °-ban van maximalizálva.

  • PFSP modell alapperemmel horgonycsavarokkal és sablonnal. Hegesztett alaplemez lehorgonyzás habarcstöltéssel, horgonycsavarokkal (anyacsavarokkal, ellenanyákkal és alatétekkel). Csavarozott csapos alaplemez lehorgonyzás, habarcstöltéssel, horgonycsavarokkal (anyacsavarokkal, ellenanyákkal és alátétekkel). Áthelyezhető mobil egységként.
  • Opcionálisan előre meghatározott fordulási tartományhoz beállított ütközők. Fordulási fék, mely szabályozza a gém sebességét fordulás közben. 5 méternél hosszabb gémekhez vagy 4 méternél nagyobb belmagassághoz ajanlott. Megakadályozza a gém kontrollálatlan mozgását. Vastagabb festékréteg (120 μm) vagy tűzihorganyzás külteri használathoz. Kézi rögzitő a gém fix pozícióban tartásához (szélvédelem). Védőhuzat az emelőhöz kültéri használatra.

A PFM és PFP oszlopos forgódaruk 360 °-os fordulási tartománnyal szintén könnyűek, csavarodásmentes acélgerenda szerkezettel rendelkeznek, alacsony belmagassággal. Kompakt forgófej biztosítja az ideális építési méreteket. Felülről is hozzáférhető, igy könnyen összeszerelhető. A gémet görgőscsapágyakkal szerelték fel, az oszlop erősitett acélcsőből készült. Ha C-sínes áramellátó rendszerrel együtt szerelik a darut, a gém fordulási tartománya az emelő méretétől függően csökkenhet.

  • A PFP modell opcionálisan ellátható elektromos forgatóművel.
  • A PFM modell teherbírása 50-től 1000 kg-ig, míg a PFP modell teherbírása 500-tól 3200 kg-ig terjed.
Ez is érdekelheti Önt:

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!