(ÚJ) BatteryStar akkumulátoros emelő

Teherbírás: 1000 kg

Emelési magasság: 6 m

Emelési sebesség: 2,4 m / perc

Vezeték nélküli

Biztonságos mechanikus fékkel ellátott

 

A Yale® BatteryStar™ akkumulátoros láncos emelő a Columbus McKinnon és a Milwaukee Tool® iparágvezető technológiájának ötvözésével és összehangolásával készítettük Önnek. A hordozhatóságot, továbbá az egyszerű telepítést szem előtt tartva a BatteryStar percek alatt beüzemelhető – egyszerűen rögzítse az emelőt egy rögzítési ponthoz, csúsztassa be az akkumulátort, és már kész is a munkavégzésre! A Milwaukee Tool® M18™ vörös lítium akkumulátorával működő BatteryStar nagy teherbírású emelésekre készült, amely mobilitásának köszönhetően könnyen és gyorsan bevethető.

 

Főbb jellemzők és előnyök

Nincs szükséges elektromos áramforrásra

A Milwaukee Tool® márkájú M18™ akkumulátorról működik, így ideális olyan alkalmazásokhoz vagy területekhez, ahol nincs vagy nehezen elérhető az áramforrás. Akár 2,4 m / perc emelési sebességet tud biztosítani, ami 4-szeresére növeli a kezelő hatékonyságát a kézi emelőhöz képest.

 

Sokoldalú működést támogat

Az emelő a rögzítési ponthoz rögzített emelőtesttel vagy megfordítva is használható. A fordított működés szükségtelenné teszi az emelő súlyának felhordását a rögzítési pontig. Csak vigye fel a horgot a rögzítési pontig, és hagyja, hogy az emelő felemelje magát és a terhet.

 

Hordozhatóság

A 6 m-es lánccal együtt is 26 kg-nál könnyebb a kompakt kivitelezésű BatteryStar emelőnk. A könnyebb szállíthatóság érdekében hordozótáska választható hozzá.

 

Szabadalmaztatás alatt álló fék

A szabadalmaztatás alatt álló mechanikus fék automatikusan működésbe lép a rakomány leengedésekor, biztonságos működést biztosítva. Az emelő tetején és alján található fékellenőrző ablakok lehetővé teszik a kezelők számára, hogy könnyen ellenőrizzék a fékek kopását, elősegítve ezzel a megfelelő és megelőző karbantartást.

 

Tartósság és megbízhatóság

Az elektronikus tengelykapcsoló és a másodlagos mechanikus tengelykapcsoló kettős védelmet nyújt az emelőgép túlterhelése ellen. Az integrált végálláskapcsoló a legmagasabb és legalacsonyabb horogálláshoz jelentősen meghosszabbítja a csúszókuplung, a motor és a sebességváltó élettartamát. Az elektronika IP55 besorolású.

 

Hosszú emelő és lánc élettartam

Masszív kompozit emelőburkolat, amelyet a zord körülmények közötti tartósságra terveztek. Kefe nélküli DC motor a meghosszabbított emelő élettartamért. Horganyzott teherlánc a korrózió elleni védelem érdekében.

Műszaki adatok:

ModellAkkumulátort és töltőt tartalmazFelfüggesztés típusaTeherbírásEmelés sebességeEmelés magassága
CBCY1008R202nemMerev kampó1.000 kg2,4 m / perc6 m
CBCY1008R201EMigen, EU dugaljMerev kampó1.000 kg2,4 m / perc6 m
CBCY1008R201UKigen, UK dugaljMerev kampó1.000 kg2,4 m / perc6 m
CBCY1008S202nemForgó kampó1.000 kg2,4 m / perc6 m
CBCY1008S201EMigen, EU dugaljForgó kampó1.000 kg2,4 m / perc6 m
CBCY1008S201UKigen, UK dugaljForgó kampó1.000 kg2,4 m / perc6 m

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (70) 779 7006, sales.hungary@cmco.com címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!