Karos láncos emelők

A Yale a karos láncos emelők legszélesebb választékát kínálja a felhasználók részére. Legismertebb terméke a Pul-Lift®, amely páratlan robusztussággal rendelkezik. A sorozat legújabb tagja egy forradalmian új emelő a YaleERGO 360.

  • A Pul-Lift® különböző változatokban kapható. A C85 görgőslánccal, a D85 szemeslánccal van felszerelve.
  • Az új YaleERGO 360 ergonomikus kialakítása biztonságosabbá teszi a használatot és akár 12-szer gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé a szokványos karos láncos emelőkkel szemben, akár 30%-kal alacsonyabb erőkifejtés mellett.
  • További modellek: AL (a zárt ház, a kézikar és a kézikerék is kiváló minőségű aluminiumból készül, a PT (rendkívül könnyű, préselt acélház megbízhatóságot és szilárdságot biztosít), az UNOplus (optimalizált áttételezés) és a Yalehandy (kis súly, kompakt kivitel).

Opcióként rendelhető:
Minden modellhez rendelhető túlterhelésgátló (25%±15% túlterhelésre a gyárban beállított csúszótengelykapcsoló). Szabad lánctekerés funkció a teher gyors csatlakoztatásához és a lánc bármely irányba történő lehúzásához. A karos láncos emelők terhek mozgatására, pozícionálására és rögzítésére egyaránt alkalmas. Szinte korlátlan lehetőségeket kínál karbantartási, bányászati ​​és építési munkákhoz, valamint elektromos vezetékek telepítéséhez vagy javításához.

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (70) 779 7006, sales.hungary@cmco.com címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!

Ez is érdekelheti Önt: