Hidraulikus hengerek

A Yale a 700 baros munkahengerek széles választékát kínálja a legtöbb emelési alkalmazáshoz. Az univerzális hengerek választékát speciális hengerek egészítik ki. Szinte minden Yale-henger kapható egyszeres működésű, rugós visszacsapó vagy kettős működésű kivitelben. A hengerek szabványos szerelvényekkel vannak felszerelve.
i
Az univerzális hengerek ötvözik a robusztusságot, a sokoldalúságot és a teljesítményt. A lehetséges súlyok és modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtalálja a megfelelő kombinációt az Ön alkalmazásához. A hengerek egyszerű vagy kettős működésű kivitelben kaphatók az összes elterjedt ipari alkalmazáshoz. Az YS univerzális henger teherbírása 5 – 100 t, az YH modellé pedig 5 – 200 t. Az YS univerzális henger felszerelhető AYS emelőkarmokkal, dugattyúlemezekkel, alsó adapterekkel, hosszabbító csövekkel és tartólemezekkel.

Az alacsony magasságú és lapos hengerek zárt és szűk helyeken, ahol más megoldások nem használhatók, a kívánt teljesítményt nyújtják. Az YLS és YFS hengerek egyszeres működésű kivitelben kaphatók, és 10-100 t maximális teherbírásúak.

A 10 – 51 t maximális teherbírású YPL húzóhengerek rendkívül nagy húzóerőt képesek kifejteni, és kézi szivattyúkkal vagy aggregátokkal pontosan szabályozhatók.

Az egyszeres működésű, rugós visszahúzású YCS üreges henger 12 – 93 t teherbírású, középfuratos kialakítású, amely egy menetes rudat vezet át az üreges hengeren, így rendkívül nagy húzóerők érhetők el.

Az YCH üreges hengerek kettős működésűek, hidraulikus visszatéréssel, és 33-140 t therbírással rendelkeznek.

A nagy teherbírású YEHB üreges hengerek hidraulikus visszacsapással, kettős működésűek, maximális teherbírásuk 140 – 1100 t. Elsősorban nehéz terhek emelésére, pozicionálására vagy kezelésére használják őket. Az YEGB változat gravitációs visszatéréssel rendelkező, egyszeresen ható változatban is kapható.

A YELB hidraulikus hengerek biztonsági anyával, egyszeresen ható, gravitációs visszatéréssel, maximális teherbírásuk 30 – 1100 t. Akkor ajánljuk őket, ha a terheknek hosszabb ideig emelt helyzetben kell maradniuk. Ha a hengereket nem párhuzamos felületeken működtetik, akkor a belső súrlódás minimalizálása érdekében AYL billenőnyergeket kell használni a hengerekhez. A nyereg felső részei egy gömbcsuklóban minden irányban 5 °-ig elfordulhatnak. Az AYP csavaros menetes karimák használhatók a henger szerelvényekbe történő beszereléséhez. Ha a henger elfordulására van szükség, a dugattyúra és a henger aljára AYH lengőcsapágyak csavarozhatók.

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!

Ez is érdekelheti Önt:

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!