Láncos rakományrögzítő

A különböző rögzítőláncok széles választéka megbízhatóságot, minőséget és biztonságot nyújt Önnek. Kínálatunk széleskörű tartozékprogramot kínál, és minden alkalmazáshoz garantálja az optimális megoldást.

Többrészes láncos rakományrögzítők:

Az EN 12195-3 szabványnak megfelelő többrészes láncos rakományrögzítőinket csak EN 12195-3 szerinti racsnis feszítőkarral (a névleges feszítőerő a rakományrögzítő-bilétán van megadva a feszítőn; az orsó kicsavarodás-gátlóval, a horgok pedig kiakadásgátlóval vannak szerelve) együtt szabad használni!

Egy erre való figyelmeztetés a bilétán is szerepel. A többrészes láncos rakományrögzítők előnye abban rejlik, hogy könnyebben kezelhetők, ill. a feszítőelemet mindig a szükséges pozícióba lehet helyezni. A feszítőelem és a lánc helyes elrendezése azonban a használó felelőssége!
Egyéb kivitelezéseket – amíg azok a szabványnak megfelelnek –szívesen készítünk kívánságára.

geteilte-zurrketten

Összeszerelt láncos rakományrögzítők:

Használatra kész, EN 12195-3 szabvány szerinti láncos rakományrögzítő integrált feszítőelemmel. Ebből adódóan a láncot és a feszítőt nem lehet összecserélni. Kérjük, a lánc kiválasztása során ügyeljen arra, hogy a horgok, összekötőszemek és feszítőelemek ne legyenek szegélyen. Azon rögzítési pontokhoz, melyek nem a rakodási felületen vannak elhelyezve, az L1=1m méretű változatok a megfelelőek.

Egyéb kivitelezéseket – amíg azok a szabványnak megfelelnek – kívánsága szerint készítünk

zurrketten-komplett

Jellemzők Láncos rakományrögzítő

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!