Emelők

A Pfaff-silberblau hidraulikus emelők a járművek egyik oldalra történő emelésére készülnek.

  • A 2 dugattyús HWH 2K PROLINE; 2 dugattyúval és orsóval HWH 2KS PROLINE és dugattyúval és orsóval HWH KS PROLINE hidraulikus emelők rendkívül alacsony kialakításúak és beépített nyomásszabályozó szeleppel rendelkeznek a készülék hosszabb élettartama érdekében. A beépített ülőszelep a terhelés szabályozott leengedéséhez lehetővé teszi a könnyű használatot.
  • A JH univerzális emelők 2 – 50 t maximális teherbírással nagy erőt biztosítanak általános műveletekhez, mint például emelés, tolás, mozgatás és megtámasztás mindenféle teher esetén. Robusztusak és nagyon pontosak a teher leeresztésekor. Az univerzális emelők nagy alaplemezzel rendelkeznek a nagyobb stabilitás érdekében.
  • Az MH gépemelőket 5-25 t maximális teherbírással nehéz gépek és egyéb terhek emelésére tervezték. Bármilyen pozícióban használható. A terhek emelése kézi szivattyúval történik, a teher leeresztése pedig egy precíziós leeresztő szelep segítségével.
  • Az MH50 és MH100 modellek integrált hordozófogantyúval és forgatókarral rendelkeznek, míg az MH250 modell saját kocsival rendelkezik.
Ez is érdekelheti Önt:

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!