Darumérlegek és Rugós visszahúzók

A Columbus McKinnon darumérlegek ideálisak a rakományok mérésére, és számos alkalmazáshoz alkalmasak. LCD kijelzővel rendelkeznek.

  • A TKE darumérleg digitális kijelzővel könnyen kezelhető, nagy, könnyen leolvasható kijelzővel rendelkezik, és robusztus, de könnyű kialakítású. A darumérleg 8 méteres hatótávolságú infravörös rendelkezik. Mérési tartománya 0 – 9,5 t
  • A digitális kijelzővel és rádióvezérléssel ellátott TKI darumérleg ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a TKE. A TKI darumérleg ezen felül USB csatlakozóval is rendelkezik. A vezérlés és az adattovábbítás rádiós átvitellel történik.
  • A TKL darumérleg (digitális kijelzővel) és a TKR darumérleg (digitális kijelzővel és rádióvezérléssel) mérési tartománya 0 – 12 t. A ház 180 °-ig elforgatható, robusztus, de könnyű.
  • A TZL (digitális kijelzővel ellátott) és a TZR (digitális kijelzővel és rádióvezérléssel ellátott) erőmérő elektronikus kijelzővel felszerelt mechanikus mérőeszköz. Univerzális használatra. Kengyelekkel és horgokkal együtt használható. A mérési tartomány 0 – 100 t között van.
  • A 0,5-10 kg teherbírású YFS rugós visszahúzó és a 2-10 kg teherbírású YFS-A rugós visszahúzó (racsnis rögzítőszerkezettel) úgy van kialakítva, hogy a kötél automatikusan visszahúzódik, ha nincs erő. Ahhoz, hogy a terhet egy bizonyos helyzetben tartsuk, folyamatosan bizonyos mértékű lefelé irányuló erőt kell kifejteni. A visszahúzók préselt acélszerkezetű, porszórt bevonatú házban vannak elhelyezve, és kopásálló nejlonból készült kötélvezetővel rendelkeznek.
  • Az YFS-A modelleknél a kihúzott kábel a zavartalan szerszámhasználat érdekében rögzül. Ez az eszköz ki/be kapcsolható, így a rugós visszahúzó a racsnis rögzítő eszközzel vagy anélkül is használható.
  • A 0,5-200 kg teherbírású YBF rugós balanszer és az 1,5-130 kg teherbírású YBF-L meghosszabbított kötélhosszúságú rugós balanszer arra szolgál, hogy a kezelőt tehermentesítse a kéziszerszámok súlya alól. A kúpos kötéldob használatával a csatlakoztatott teher súlya kiegyenlítődik, akár 200 kg-os terhek is könnyen mozgathatók.
  • A 9-70 kg teherbírású YBA és az YBA-L (kötélszakadás esetén biztonsági funkcióval és meghosszabbított kötélhosszúsággal) biztonsági rugós balanszer ugyanazokkal a műszaki jellemzőkkel rendelkezik, mint az YBF sorozat. A különbség a kiegészítő biztonsági funkció kötélszakadás esetén. Ez a mechanizmus automatikusan rögzíti a kötelet a felfüggesztett súly véletlen elmozdulása, az alsó horog törése vagy a kötél szakadása esetén.

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!

Ez is érdekelheti Önt:

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!