Hordómegfogók és dobozmegfogók

A Columbus McKinnon megfogók több mint 35 éve ismertek a megbízhatóságukról, minőségükről és biztonságukról, és különböző változatokban kaphatók:

 • A TRU rúd és csőmegfogó 100-4000 kg maximális teherbírással legfeljebb 600 mm átmérőjű rudakat és csöveket képes befogadni. Az opcionálisan rendelhető védőbevonattal a megfogó érzékeny felületű tárgyakat is képes mozgatni.
 • A TPR profilmegfogó 500 – 3000 kg maximális teherbírással gerendák, idomacél stb. szállítására lett tervezve. Nagy befogómérete lehetővé teszi a különféle peremszélességű tárgyak mozgatását.
 • A TVB blokkmegfogó 250 és 500 kg maximális teherbírással kő- és betontömbök vagy más párhuzamos felszínű anyagok szállítására alkalmas. Védőrétege biztonságos és felületkímélő tehermozgatást tesz lehetővé.
 • A TBG tömb és blokkmegfogó maximális teherbírása 200 – 2500 kg, és alkalmas minden olyan párhuzamos felszínű anyag szállítására, amely az emelt tehernél kétszer nagyobb fogónyomást bír el. A TBG-ket alapfelszereltségként cserélhető keménygumi védőréteggel szállítjuk.
 • A TBA bálamegfogó 200-1000 kg maximális teherbírással különböző típusú, legfeljebb 1,3 m széles bálákat képes szállítani. A bálamegfogó alapkivitelben védőréteggel ellátott. Kérésre bordázott befogópofák is rendelhetők.
 • A TCR biztonsági zárral ellátott sínmegfogó, 1000 – 2000 kg maximális teherbírású vasúti sínek szállítására szolgál. Hosszabb sínek esetén két megfogót kell emelőgerendához rögzíteni a behajlás megelőzése érdekében.
 • A 300 kg teherbírású TFA D forgatóval felszerelt hordómegfogó a beépített billenőszerkezet révén hordók emelésére, szállítására, billentésére és ürítésére alkalmas.
 • A TFA 0.35 / 700 R és a TFA 0.35 / 700 TR hordómegfogók 350 kg teherbírásúak. Ezek a megfogók acélhordók szállítására alkalmasak. A befogópofák a hordó pereme alatt aktívan szorítják a hordót.
 • Az 500 kg teherbírású TFRK hordóperem megfogó használható egyedileg, párban vagy többágú láncfüggesztékként.
 • A TFK hordómegfogó 500 kg teherbírású, kis súlya és méretei ideálissá teszik hordók szűk helyen törtenő emelésére.
 • A TKA dobozmegfogókat különböző változatokban kínáljuk. A TKA/d modell beépített billentőszerkezettel rendelkezik, így levegőben történő kiürítésre is alkalmas. A TKA / a modell a dobozt kívülről, a TKA / i modell pedig a dobozt belülről fogja meg, a befogópofák megragadják a doboz külső felső szélét és biztonságosan felemelik.

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!

Ez is érdekelheti Önt:

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!