Megfogók & Horgok

Az emelőbilincsek és tartozékok több mint 35 éve ismertek a megbízhatóság, a minőség és a biztonság tekintetében. A rakományok emelővel történő szállításához és kezeléséhez a Tigrip® termékcsalád ideális horog- és tehercsatlakozást kínál szinte minden alkalmazáshoz:

 • A TBL és TBL plus biztonsági zárral ellátott lemezbilincs, 500 – 30000 kg maximális teherbírással, elsősorban az egyes acéllemezek függőleges helyzetben történő szállítására, emelésére és forgatására szolgál. A lemezbilincs könnyen szervizelhető, és lehetővé teszi a kopó alkatrészek egyszerű cseréjét, amelyek külön -külön vagy készletben kaphatók.
 • A lemezbilincs csuklós horoggyűrűvel és TBS és TBS plus biztonsági zárral, 1000 – 10000 kg maximális teherbírással, csuklós horoggyűrűvel vagy bilincsekkel van felszerelve. A bilincs a lemezek különböző szögben történő biztonságos kezelésére használható. A használati szögtől függően figyelembe kell venni a teherbíráskorlátozásokat. A bilincs vízszintes helyzetből álló helyzetben állhat, függőleges helyzetből leejtheti, vagy oldalsó ütközés esetén felemelheti a perem fölé.
 • A TAG és TWG univerzális megfogó, módosított oldalsó lemezekkel, 350 – 10000 kg és 350 – 2000 kg maximális teherbíráshoz, nem igényel láncot vagy kábelt az anyag emelésekor és berakásakor. A nagy fogóterület lehetővé teszi számos méret kezelését egyetlen bilincs segítségével. Használható szerszámgépek betöltésére, acélszerkezetek emelésére, hegesztésre és összeszerelésre, valamint betonra és kész alkatrészekre.
 • A korlátlan TBP max. 500 – 1500 kg teherbírása alkalmas érzékeny felületű lemezek függőleges emeléséhez, forgatásához és szállításához. A megfogó nem hagy nyomot vagy sérülést.
 • A vízszintes szállításhoz használt TTG tartókar 500 – 7500 kg maximális terhelhetőséggel rendelkezik. A lépcsőzetes függesztőszem biztosítja, hogy a tartó karimája a szállítás során gyakorlatilag vízszintesen maradjon. A pozitív biztonsági retesz még a terhelés megkezdése előtt is biztonságosan rögzíti a megfogót.
 • A TTR függőleges szállításhoz használt gerenda 750 – 3000 kg maximális terhelhetőséggel bír. A TTG profilmegfogóval ellentétben a rakományt szállítás közben függőlegesen tartják.
 • A vízszintes szállításhoz használt TTT hirizontális profilmegfogó maximális terhelhetősége 750 – 4500 kg, és csak párban használható. Az osztott állkapocs lehetővé teszi, hogy a megfogó tartsa a terhet a gerenda végein.
 • A THS lemezmegfogó biztonsági zárral (750 – 4500 kg teherbírás), a TWH lemezmegfogó (1500 – 5000 kg maximális teherbírású) és a THK lemezmegfogó (750 – 9000 kg maximális teherbírású) emelőbilincsekkel a legjobban használható párok. Különösen alkalmasak vékony lemezek vízszintes szállítására, amelyek hajlamosak a megereszkedésre.
 • A TPZ lapmegfogók 400 – 750 kg maximális teherbírással alkalmasak fa, forgácslap és műanyag lemezek emelésére és függőleges szállítására. A terhet kézi kar segítségével lehet rögzíteni.
 • A THM kézi emelőmágnes, max. teherbírása 120 – 170 kg, acéllemezek vízszintes és függőleges szállítására szolgál. A megfogó 1-5 mm vastagságú lemezekhez használható.
 • A THG kézi lemezmegfogó max. 250 kg használható könnyű és vékony lemezek egyedi szállítására. A fogantyú lenyomásával a feszítő rugót kinyitják és a lemezre nyomják.
 • A TSH csavarorsós megfogó függőleges és vízszintes húzáshoz használható, max. 750-5000 kg és a TSZ csavarorsós megfogó a háromdimenziós húzáshoz használható max. teherbírása 500 – 7500 kg. Amikor a csavarorsó meg van húzva és az emelés elkezdődik, a rögzítő rendszer kiékelő hatást fejt ki anyag ellen, ezzel biztonságosan tartva a terhet.

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!

Ez is érdekelheti Önt:

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!