Emelőhevederek & Tartozékok

A Yale emelőhevederek akár 20 t teherbírásúak is lehetnek. Poliészterből készülnek, PU-erősítésűek és termikusan rögzítettek. Az emelőhevederek könnyűek és könnyű kezelhetőséget tesznek lehetővé, miközben védelmet nyújtanak a kézsérülések és a rakomány felületének sérülése ellen. A Columbus McKinnon az emelőhevederekhez számos tartozékot is kínál.

  • A HSE végtelen emelőheveder egyrétegű, míg a HSE-E végtelen emelőheveder szintén egy rétegből készül, de csak egy irányban szövött. A hevederek 100 °C-ig hőállóak, és -40 °C-ig fagy- és nedvességállóak.
  • A kétrétegű kialakítású, kétoldali megerősített fülekkel ellátott HBD emelőheveder, valamint a megerősített fülekkel ellátott HBQ négyrétegű emelőheveder egyenletesen osztja el a nyomást a nyomás és húzásérzékeny terheknél.
  • A PU-SC élvédőburkolat (egy- és kétoldalas) vágásálló poliuretánból készül, belső szövetbetéttel, amely megkönnyíti az élvédőburkolat csúszását a hevederen.
  • A PU-KSW élvédő szintén vágásálló poliuretánból készül, és a körkötélhez való könnyű rögzítés érdekében bemetszésekkel rendelkezik.
  • A PU-SG kopásvédő szövetbetéttel és PU bevonattal készül. Ezek gazdaságos megoldást jelentenek az emelőhevederek és a körkötelek védelmére a dörzsölés okozta kopás ellen, de nem nyújt védelmet az éles peremekkel szemben.
  • A PU-KSE mágneses és mágnes nélküli élvédő profilok rendkívül ellenállóak a kopással és vágással szemben.
  • A PU-FB egy- és kétoldalas vulkanizált élvédők átlátszó poliuretánból készülnek, és rendkívül kopás- és vágásállóak. A bevonat tartósan rögzül a hevederhez, és használat közben nem veszhet el.

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!