COLUMBUS McKINNON csoport

A Columbus McKinnon terhek emelése, húzása és rögzítése témában, anyagmozgatási termékeket és szolgáltatásokat kínáló, vezető szerepet játszó, világszerte tevékenykedő vállalkozás. Főbb ajánlataink emelőkre, darukra, teherfelvevő és rögzítő eszközökre vonatkoznak.

A 140 évnyi hagyománnyal büszkélkedő vállalkozáscsoport arra fókuszál, hogy az ipari és egyéb felhasználók folyamatosan növekvő igényeit kiemelkedő termék-, szolgáltatás- és folyamatminőséggel teljesítse, és így költségoptimalizált és egyben biztonságos termékfelhasználást biztosítson.

A Columbus McKinnon csoport központja:

Columbus McKinnon Corporation
Corporate Headquarters
205 Crosspoint Parkway
Getzville, NY 14068
USA
www.cmworks.com

Márkáink

Yale_logo

A Yale vezető márka a kézi emelőszerkezetek európai piacán. A vállalat 1877-ben készítette el első homlokfogaskerék-áttételes kézi láncos emelőjét, mely Weston csavaros-tárcsás teherféket alkalmazott. A bevált tervezési elvek az évek során sem változtak.
Az emelőgyár 1936-ban nyitott Velbertben, a világhíres PUL-LIFT® emelő gyártásával. A márka minőségét, megbízhatóságát és biztonságosságát folyamatosan növeli a termékválaszték, valamint az egyedi termékek ágazatában biztosított új és továbbfejlesztett termékek.
Termékeink széles választéka emelőket, darukat, teheremelő felszereléseket és darumérlegeket, balanszereket, poliészter emelő- és rögzítőfelszereléseket, anyagmozgató berendezéseket és tehermozgató rendszereket, hidraulikus szerszámokat, csavarozó technológiát, valamint műhelyberendezéseket tartalmaz. A feltűnő sárga színű, üzemkészen szállított termékeket világszerte a legkülönfélébb ipari és kereskedelmi feladatok ellátásához használják.

Pfaff-logo

Több mint 140 éves történelme során a Pfaff-silberblau vállalatnév az erő, dinamika és biztonság szinonimájává vált.
A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezései, csörlői és fogasléces csörlői alkalmazhatók minden olyan területen, ahol szigorú biztonsági követelmények mellett kell nehéz terheket emelni, forgatni vagy mozgatni.
Az innovatív termékek és az egyes alkalmazáshoz speciálisan tervezett termékek, egyedi egységek vagy teljes rendszerek megoldást nyújtanak számtalan emelési feladatra a logisztika, ipari termelés vagy kültéri alkalmazások terén.

Telephelyeink

For more details, please click on the flag of the desired country.