Kézipumpák & motoros szivattyúk

A Yale 700 bar üzemi nyomású kézipumpák széles választékát kínálja, amelyekhez hengerek vagy 700 bar üzemi nyomású tartozékok is rendelhetők.

  • A 700 bar üzemi nyomású Yale kézipumpák és 700 bar üzemi nyomású hidraulikus aggregátok választéka lehetővé teszi a kínálatunkban elérhető összes henger használatát. A széles választék lehetővé teszi az alkalmazást minden egyszerű emelőrendszerhez. A Yale HPS és HPH kézipumpák egyes vagy kettős működésű kivitelben kaphatók.
  • A Yale 700 bar üzemi nyomású hidraulikus aggregátok sorozata ideális, ha összetettebb rendszereket kell működtetni, amikor az emelés szinkronizálása szükséges. Például 700 baros többszörös szivattyúkban, vagy amikor nagy mennyiségű olajat kell továbbítani nagy terhelésű hengerekkel együtt. A PY, PAY, PYE, PMF szivattyúk egyes vagy kettős működésű kivitelben, kézi vagy elektromos vezérléssel, pneumatikus vagy elektromos ellátással kaphatók.
Ez is érdekelheti Önt:

Kérdése van termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot! Elérhet minket a  +36 (22) 880-540, ugyfelszolgalat.hungary@cmco.eu címen vagy kényelmesen a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.. Várjuk érdeklődését!!